شاید بشود گفت امروزه تنها خورشتی که به صورت دسر سرو می شود، خورشت ماست اصفهانی است.
در اصفهان کهن، مردم و حاکمان این شهر از خورشت ماست به عنوان یک غذای اصلی و سلطنتی در مهمانی های باشکوه و مهم خود استفاده می کردند.
امروزه این غذای کامل و قدیمی، جای خود را به دسری لذیذ داده که سر سفره هر اصفهانی در کنار غذای اصلی سرو می شود.
در خورشت ماست از مواد مقوی همچون گوشت گردن گوسفند، شکر، زعفران و ماست پر چرب استفاده می کنند که می توان حتی آن را یک وعده کامل غذایی نیز در نظر گرفت.
به افرادی که به دنبال طعم های ناآشنا و عجیب هستند پیشنهاد می شود، امتحان این دسر متفاوت اصفهانی را از دست ندهند چون تنها خورشتی است که با طعم شیرینش، منحصر به فردی خود را به اثبات رسانیده.
این دسر همانند بریانی و حلیم بادمجان اصفهان، جز غذاهای سنتی و محلی این شهر به حساب می آید.
خورشت ماست
