نان لوله ای

تا به حال نان لوله بیرجندی به گوشتان خورده است؟

اگر در اسفند و یا ایام نوروزیه بیرجند سفر کرده باشید، بوی خوش شیرینی های مختلف از خانه بیرجندی ها به مشام می رسد. یکی از این نوع شیرینی ها نان لوله بیرجندی است که معمولا برای ایام نوروز پخت میشود و در هر خانه ای از این استان یافت میشود.

این شیرینی اصیل بیرجند که در فهرست نامملوس میراث معنوی نیز به ثبت رسیده است توسط بانوان بیرجندی پخت میشود و طرفداران زیادی دارد.

نان لوله ای در کل از آرد، تخم مرغ، شکر، گلاب، هل ساییده شده و زعفران درست میشود.

طرز پخت این شیرینی لذیذ این گونه است که قالب مخصوص آن را روی چراغ یا گاز می گیرند سپس مایع را درون قالب میریزند، پس از پخت در حالی که هنوز نان داغ است به شکل لوله می پیچند. چون شکلی که از پیچیدن آن به دست می آید شبیه لوله می شود به آن نان لوله می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید