نان توموشی

به غیر از نان های که در سراسر کشور پخت می شود، برخی از نان ها فقط به صورت محلی و در بعضی شهرها درست می شوند این گونه از نان ها ریشه در سنت و فرهنگ آن منطقه دارد.

نان توموشی با نام های متفاوت دیگری همچون لیتک، نون تاوه، تپی یکی از غذاهای محلی معروف هرمزگان است که طرفداران زیادی را به سوی خود کشانده.

زنان هرمزگان در کنار سایر فعالیت های روزانه خود، پخت این نان خوشمزه را هم انجام می دهند.

برای پخت این نان از تابه های مخصوص استفاده و آن را با آرد گندم مرغوب تهیه می کنند.

مردم محلی به روی این نان تخم مرغ، سوراغ و مهیاوه و یا تکه های پنیر ریخته و آن را سرو می کنند. لازم به ذکر است مهیاوه از آب و ماهی ریز موتو و سوراغ از ماهی مومغ، نمک، گلت و پوست نارنج تشکیل شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید