ترشی نازخاتون

خطه شمال علاوه بر سرسبزی و زیبایی، تنوع غذایی بالایی دارد. مسافران و مردم محلی با هر ذائقه ای از غذاهای شمالی لذت میبرند.

مردمان خطه شمالی کشور میوه، سبزیجات و صیفی جات فراوانی را در زمین ها و خانه باغ های کشت میکنند. شمالی ها در حیات خانه های خود قسمتی را به کشت صیفی جات و درختان میوه اختصاص میدهند و از آن به عنوان باغ خانه یاد میکنند. بادمجان، گوجه و انواع صیفی جات اصلی کشت شده در باغ خانه ها است.

بادمجان یکی از محصولاتی است که به فور در این خطه کشت و در غذا ها و ترشجات متنوعی همچون، خورشا بادمجان کباب، کرک بپرس، ناز خاتون، بادمجان شکم پر و میرزا قاسمی استفاده میشد.

نازخاتون مازندرانی یک نوع ترشی لذیذ است که ماده اصلی تشکیل دهندهآن همان طور که مشاوره کردیم بادمجان است.

مردم محلی مازندران از این ترشی به عنوان یک چاشنی خوشمزه کنار غذاهای مختلفی همچون شامی کباب، مرغ، عدس پلو استفاده می کنند.

برای تهیه این ترشی در کنار بادمجان، از گلپر، آبغوره و سبزی دلال شمالی که از سبزی های معطر محلی درست شده، استفاده میشود.

لازم به ذکر است که مواد تشکیل دهنده این چاشنی مقوی دارای خواص درمانی زیادی همچون تقویت کننده بدن، ضد سرطان، کاهش چربی و فشار خون است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید