کباب ته تالی

از غذاهای محلی و خوشمزه استان اراک می توان به کباب ته تالی اشاره کرد که با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی و ادویه جات تهیه می شود.

این غذا مشابه کباب تابه ای و تاس کباب است. مردم محلی این غذا را بیشتر در خانه های خود درست می کنند و در رستوران های این استان کمتر به چشم می خورد.

زنان اراکی مهارت خاصی در تهیه کوفته، شفته و ته تالی این استان دارند، از این روی جمله کوفته، شفته تتالی، غذای زن های اراکی در این استان معروف است.

ته تالی به دوصورت آبدار و بدون آب، همراه با برنج یا نان و سبزی جات سرو می شود.

دلیل نام گذاری این غذا این چنین است که تال در زبان محلی اراکی به معنی ماهیتابه است و چون برای تهیه این غذا، گوشت را ته ماهیتابه بر می گذارند به آن ته تالی می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید