خورشت خلال

یکی از خورشت های  اصیل خطه غرب کشور که در بین غذاهای ایرانی محبوبیت خاصی گرفته، خورشت خلال کرمانشاهی است.

این خورشت محلی که جایگاه منحصر به فردی در کرمانشاه و سراسر ایران پیدا کرده از خلال بادام، گوشت خورشتی، گلاب، زعفران، رب گوجه، چوب دارچین و زرشک سیاه تشکیل میشود.

از گذشته تا به حال، مردم محلی کرمانشاه از این خورشت مجلسی محبوب برای ضیافت ها و میهمانی ها استفاده و به عنوان یکی از غذاهای اصلی شب عید نیز ان را سرو میکنند.

ناگفته نماند این غذای لذیذ به عنوان یک غذای نذری محرم طرفداران زیادی دارد.

مردم محلی در طبخ خورشت خلال دقت بسیاری میکنند، به عقیده کرمانشاهی ها خورشت باید خوشرنگ باشد و با روغن محلی تهیه شود.

خلاصه که این خورشت یکی از غذاهای گران قیمت کرمانشاهی به لحاظ مواد اولیه است که در شیوه ی پخت آن ادعا هست و کردهای خوش دست پخت هر خورشت خلالی را قبول ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید