اگر به سمت شمال شرق کشور برویم، دسته ای از غذاهای رنگارنگ محلی را میبینیم که در نوع خود کم نظیر هستند.
یکی از این نوع غذاهای ساطری پلو خراسانی است که اصالتش به خطه شمال شرق کشور و خراسان باز میگردد.
ساطری پلو در خراسان جایگاه به خصوصی دارد و در زمره جاذبه گردشگری خوراک آن نیز به حساب می آید.
مردم محلی این شهر این غذای اعیانی و مجلسی را در مهمانی ها و ضیافت های خود برای مهمانان به وفور سرو میکنند.
اگر به غذاهای شیرین علاقه دارید امتحان کردن این غذای شیرین و محلی خراسان را از دست ندهید.
از مواد تشکیل دهنده ی این غذای دلچسب میتوان به برنج، کشمش پلویی، گوشت چرخ کرده یا قلقلی گوسفندی، زعفران و ادویه اشاره کرد.