از گذشته تا کنون در ایران انواع مختلفی از کباب ها طبخ گشته که از غذاهای دوستداشتنی و باب طبخ هر ایرانی بوده است. با توجه به جایگاه ویژه گوشت در غذاهای کرمانشاهی، دنده کباب هم یکی از غذاهای پرطرفدار این شهر محسوب میشود و حتی تاریخچه و اصالت این کباب دوستداشتنی به همین شهر برمیگردد.
مردم محلی این شهر بدون شک یک بار امتحان کردن این غذای خوشمزه در راسته طاق بستان را به مسافران پیشنهاد میکنند. چون معتقدند با یکبار چشیدن این غذای محبوب و اصیل، طعم لذیذش همیشه بر زبان باقی می ماند.
دنده کباب لر بختیاری نیز همانند دنده کباب کرمانشاه طرفداران زیادی دارد.
اگرچه این غذا همچون ششلیک از دنده گوسفند درست میشود، ولی در پخت این دو غذا تفاوت هایی وجود دارد. طبخ این غذای مشهور کار هرکسی نیست و اگر بدون مهارت و تجربه پخت شود، طعم متفاوتی از دنده کباب کرمانشاهی اصیل درک می شود.