دنده کباب

از گذشته تا کنون در ایران انواع مختلفی از کباب ها طبخ گشته که از غذاهای دوست داشتنی و باب طبخ هر ایرانی بوده است. با توجه به جایگاه ویژه گوشت در غذاهای کرمانشاهی، دنده کباب هم یکی از غذاهای پرطرفدار این شهر محسوب می شود و حتی تاریخچه و اصالت این کباب دوست داشتنی به همین شهر برمی گردد.

مردم محلی این شهر بدون شک یک بار امتحان کردن این غذای خوشمزه در راسته طاق بستان را به مسافران پیشنهاد می کنند. چون معتقدند با یکبار چشیدن این غذای محبوب و اصیل، طعم لذیذش همیشه بر زبان باقی می ماند.

دنده کباب لر بختیاری نیز همانند دنده کباب کرمانشاه طرفداران زیادی دارد.

اگرچه این غذا همچون ششلیک از دنده گوسفند درست می شود، ولی در پخت این دو غذا تفاوت هایی وجود دارد. طبخ این غذای مشهور کار هرکسی نیست و اگر بدون مهارت و تجربه پخت شود، طعم متفاوتی از دنده کباب کرمانشاهی اصیل درک می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید