خورش ریواس

مردم محلی کردستان از دیرباز گرایش زیادی به مصرف سبزیجات کوهی همچون ریواس، قارچ، کنگر و غیره در غذاهای خود داشته اند.

گیاه کوهی ریواس در مناطق کوهستانی کردستان به وفور یافت میشود، کردها همزمان با رسیدن فصل بهار و تابستان شروع به جمع آوری و برداشت این گیاه کرده و از آن خورشتی دلچسب و ترش مزه درست میکنند.

مردم محلی برای دیگر فصول سال نیز ریواس را در فصل بهار گرفته و فریز کرده و پس از رسیدن پاییز و زمستان از آن استفاده میکنند.

این غذا با توجه به جایگاه ویژه ای که در مناطق کوهستانی کردستان دارد هم از لحاظ برداشت که البته کار چندان راحتی نیست و هم از لحاظ چشیدن مزه خورشت و آش ریواس در زمره آیتم های جذاب گردشگری خوراک کردستان قرار میگیرد. آشنایی با رسپی این غذای محلی موجب شده در نقاط مختلف کشور که امکان تهیه ریواس وجود دارد این خورشت پخت شود.

خورشت ریواس علاوه بر غذای معروف و محلی این شهر دارای خواصی چون رفع بی حالی و بی خوابی و دارای ویتامین هایی مانند B,A,E,K,C، منیزیم، اسید فولیک، فسفر و غیره بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید