تنورچه

تنورچه یا ترونچه از غذاهای اصلی خطه بلوچستان است که ریشه در نوع معیشت آنها که اکثرا دامپروری است دارد.

ماده  اصلی و اولیه تنورچه گوشت گوسفند است که به دو شیوه کباب می شود و یکی از جاذبه های بینظیر گردشگری خوراک سیستان و بلوچستان است در حالت اول گوسفند را پس از ذبح به قطعات نسبتا بزرگی تقسیم می کنند و در سیخی از جنس چوب درختان نخل قرار داده و سیخ های کباب را درون تنوری که ذغال آن کاملا داغ است گذاشته و درب تنور را بسته تا گوشت کاملا پخته و آماده سرو شود.

در حالت دوم گوسفند ذبح شده را بدون تکه کردن کاملا تمیز نموده، شکم آن را دوخته و بصورت درسته داخل تنور داغ گذاشته و درب آن را کاه گل کرفته تا گوسفند حسابی پخته شود.

گوشت تازه گوسفندی بریان شده بدون هیچ مخلفات دیگری قطعا طعمی بی نظیر از این غذا سنتی اصیل را برای هر گردشگری رقم می زند. تنورچه با برنج یا بدون بدون برنج سرو می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید