درخت بلوط از درختان بولی منطقه کوهپایه زاگرس بوده و در فصل پاییز به بار می نشیند.
زنان محلی این استان از میوه ی این درخت، نانی به نام نان بلوط یا نان کلگی درست می کنند.
پس از جمع آوری میوه ی بلوط در پاییز، پوست سخت آن را جدا می کنند و آن را زیر نور آفتاب قرار می دهند تا کامل خشک و سفت شود و لایه جفت آن به راحتی جدا شود، بعد از خارج کردن لایه جفت، مغز میوه بلوط را آسیاب می کنند.
مغز میوه بلوط به دلیل داشتن تانن طعم تلخی دارد، برای ازبین بردن تانن تلخی آن، میوه را در آب جوش می خیسانند و به مدت سه شبانه روز در سبدی زیر برگ با پتو قرار می دهند، سپس از آن مواد را در آب شستشو می دهند تا تانن آن گرفته شود.
مغز میوه بلوط بعد از این عمل شیرین می شود، سپس آن را ورز می دهند تا به حالت خمیر مانند برسد.
وقتی مواد به حالت خمیر درآمد آن را به صورت چونه های ریز در می آورند و زیر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود و بتوانند در دیگر فصول سال نیز از آن استفاده کنند.
برای پخت نان کلگ خمیر را روی تابه می ریزند و با دسته ای فلزی به نام حسوم آن را کاملا نازک می کنند پس از افزودن نمک به آن و پخت، نان دلچسب و مقوی بلوط آماده میل کردن می شود.
مردم محلی نان کلگی را معمولا همراه با کله پاچه، آب گوشت، خورشت و ماست استفاده می کنند.