کوفته تبریزی

بدون شک کوفته تبریزی غذایی نام آشنا برای همه ماست. این غذای لذیذ دوست داشتنی که اصالتش به خطه آذربایجان شرقی و تبریز می رسد، طرفداران زیادی دارد.

در اصل کوفته تبریزی یکی از خوراک فرهنگی این شهر محسوب می شود و جایگاه ارزشمندی در میان دیگر غذاهای شهر دارد میزبانان تبریزی برای ارزش دادن به مهمانان خود، بر سفره هایشان کوفته تبریزی سرو می کنند.

کوفته تبریزی غذای پر زحمت و گرانی است  برای پخت آن باید مهارت و حوصله زیادی به خرج داد که تبریزی های خوش دست پخت تبحر خاصی در پخت این غذای اعیانی دارند.

با وجود گران بودن این غذای اصیل، توصیه می شو حتما در سفر به تبریز یکبار آن را امتحان کنید.

خوراک کوفته در دیگر شهرهای ایران نیز با طرز پخت های مختلفی سرو می شود اما کوفته ی مخصوص تبریزی معمولا در اندازه بزرگ تهیه می شود. گوشت به کار رفته در آن علی رغم گوشت چرخ کرده در سایر کوفته ها، در هاون سنگی یا چوبی ریخته می شود و به صورت دستی کوبیده می شود. همچنین در هنگام تهیه داخل کوفته را تخم مرغ آب پز، آلو یا کشمش می گذارند.

از دیگر مواد تشکیل دهنده برای پخت کوفته تبریزی که در سایر کوفته ها نیز به کار می رود. می توان به سبزی معطر، نمک، فلفل، زردچوبه و زرشک نیز اشاره کرد.

جالب است بدانید  در سال 1397 مهارت سنتی تهیه کوفته تبریزی در فهرست میراث نامملوس به ثبت رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید