هنگامی که نام آش گوشت به گوشمان می خورد حتما در ذهن یک کاسه آش با گوشت های تکه ای فراوان داخلش را بر سر سفره تجسم می کنیم.
آش گوشت در اصل همان چلو گوشت یا به زبان محلی زیر برنجی است که در سینی های بزرگ و گردی به نام مجمع سرو می شود.
این غذای لذیذ بیشتر در اعیاد، مناسبات مختلف و ضیافت ها پخت می شود. به همین خاطر از جمله غذاهای مناسبتی شهر محسوب می شود.
نحوه کشیدن آش گوشت همانند قیمه نثار با آداب خاصی همراه است به طوری که مقداری پلو در کف مجمع می ریزند، پس از آن گوشت های پخته شده را در میان برنج قرار می دهند و دوباره روی آن برنج می ریزند در پایان کنار غذا پیاز و مقداری نمک می گذارند و روی غذا را با نان می پوشانند که سرد نشود.
مردم محلی از قسمت های مختلف گوسفند همچون ماهیچه، گردن و مغز برای پخت این غذای محبوب استفاده می کنند ولی به طور معمول ماهیچه و مغز برای تهیه این غذا رایج تر است آش گوشت از مشهور ترین غذاهای استان لرستان بوده و به طور قطع یکی از جاذبه های گردشگری خوراک این استان محسوب می شود که با یک بار امتحان، مزه و عطرش تا همیشه در ذهن باقی می ماند.