انبه با لقب پادشاه میوه ها، یکی از محصولاتی است که به فور در جنوب یافت میشود ولی اصالت این میوه خوشمزه به هند و مالزی برمیگردد.
این محصول شیوه های متفاوتی مصرف میشود همچون ترشی، مربا، آبمیوه و غیره.
تقریبا در جای جای استان هرمزگان ترشی انبه درست میشود که میتوان گفت این ترشی مخصوص بندرعباس و جنوب کشور بوده است.
این ترشی خوشمزه یکی از سوغات معروف هرمزگان است.
کشور های محتلف با توجه به ذائقه و فرهنگشان، دستورهای خاصی برای تهیه ترشی انبه دارند که کاملا سلیقه ای است و
دستوری باب طبع همه نباشد.
ترشی انبه پاکستان و ترشی انبه هندی شوری بیشتری نسبت به ترشی انبه بندرعباس دارد به همین دلیل ممکن است با ذائقه بیشتر ایرانیان جور نباشد.
در بندرعباس این ترشی را از میوه نرسیده ی درخت انبه تهیه میکنند.
ترشی انبه با طعم ترش، نسبتا تند و لطیف بودنش به یکی از ترشی های پر طرفدار جنوبی تبدیل شده که میتوان آن را از جاذبه های گردشگری خوراک هرمزگان در نظر گرفت.