ترشی انبه

انبه با لقب پادشاه میوه ها، یکی از محصولاتی است که به فور در جنوب یافت میشود ولی اصالت این میوه خوشمزه به هند و مالزی برمیگردد.

این محصول شیوه های متفاوتی مصرف میشود همچون ترشی، مربا، آبمیوه و غیره.

تقریبا در جای جای استان هرمزگان ترشی انبه درست میشود که میتوان گفت این ترشی مخصوص بندرعباس و جنوب کشور بوده است.

این ترشی خوشمزه یکی از سوغات معروف هرمزگان است.

کشور های محتلف با توجه به ذائقه و فرهنگشان، دستورهای خاصی برای تهیه ترشی انبه دارند که کاملا سلیقه ای است و

دستوری باب طبع همه نباشد.

ترشی انبه پاکستان و ترشی انبه هندی شوری بیشتری نسبت به ترشی انبه بندرعباس دارد به همین دلیل ممکن است با ذائقه بیشتر ایرانیان جور نباشد.

در بندرعباس این ترشی را از میوه نرسیده ی درخت انبه تهیه میکنند.

ترشی انبه با طعم ترش، نسبتا تند و لطیف بودنش به یکی از ترشی های پر طرفدار جنوبی تبدیل شده که میتوان آن را از جاذبه های گردشگری خوراک هرمزگان در نظر گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید