شیرینی کاکولی بختیاری یا نان کاکولی از معروف ترین نان های سنتی چهارمحال و بختیاری به حساب می آید و جایگاه ویژه ای در میان مردم استان چهارمحال و بختیاری دارد ناگفته نماند که این نان در شهرستان بروجن با نام کیچی نیز شناخته می شود.
این نان مقوی و ساده از موادی همچون شیر، آرد، شیره انگور، خشکبار و خشخاش تشکیل می شود.
مردم محلی برای خوش طعم و عطر شدن نان، روی آن زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران، زیره و ماست می ریزند و در تنور می گذارند.
نان کاکول در مراسمات مختلفی پخت می شود و قدمتی دیرینه دارد. به عنوان مثال چهارمحال بختیاری ها رسمی کهن با عنوان کاکول پزان دارند که در تمامی استان به ویژه شهرستان های فرخ شهر و بروجن اجرا می شود. اجرای این رسم این چنین است که در شب 27 ماه مبارک رمضان هر خانواده با در نظر گرفتن توانایی مالی خود و برای برآورده شدن حاجت، شروع به پخت نان کاکولی کرده و آن را در میان مردم شهر، در صحن مطهر امام زادگان، حلیمه و حکیمه خاتون در بین زائران، نمازگزار پخش می کنند.