قیمه نثار

هنگام سفر به شهر باستانی قزوین، در کنار گشت رانی در کوچه پس کوچه های تاریخی کهن این شهر جذاب، غذاهای لذیذ آن شوق سفر را دوچندان میک ند.

بدون تردید هر ایرانی با شنیدن نام فیمه نثار یا قیمه نساء یاد قزوین می افتند. این غذای محلی پرطرفدار که به ثبت ملی نیز رسیده، دارای عطر و طعم منحصر به فردی است و با یک بار امتحانش، مزه خوش آن برای همیشه در خاطر می ماند.

قزوینی ها این غذای خوشمزه و مشهور را در مناسبت های مختلف و ضیافت ها سرو می کنند. اگر به خانه  قزوینی ها دعوت شوید و در آن جا قیمه نثار سرو شده مطمئن باشید محبوب هستید.

علی رغم اسمش، این غذای اعیانی شبیه خورشت قیمه نیست. این غذا که شباهت فراوانی با مرصع پلو دارد، با تکه های گوشت خورشتی، انواع مغزیات، هل، زرشک و برنج درست می شود و هنگام سرو به حالت جداگانه لایه لایه روی برنج قرار می گیرد.

قزوینی ها پس از پخت این غذای خوشمزه، ماست، سبزیجات و ظرفی از آبگوشت را به صورت جداگانه بر سفره می گذارند. که افراد با هر ذائقه ای بتوانند آنها را همراه با غذای خود میل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید