قیمه نثار

هنگام سفر به شهر باستانی قزوین، در کنار گشت رانی در کوچه پس کوچه های تاریخی کهن این شهر جذاب، غذاهای لذیذ آن شوق سفر را دوچندان میکند.

بدون تردید هر ایرانی با شنیدن نام فیمه نثار یا قیمه نساء یاد قزوین میافتند. این غذای محلی پرطرفدار که به ثبت هایی نیز رسیده، دارای عطر و طعم منحصر به فردی است و با یک بار امتحانش، مزه ی خوش آن برای همیشه در خاطر میماند.

قزوینی ها این غذای خوشمزه و مشهور را در مناسبت های مختلف و ضیافت ها سرو میکنند. اکر به خانه ی قزوینی ها دعوت شوید و در آن جا قیمه نثار سرو شده مطمئن باشید محبوب هستید.

علی رقم اسمش، این غذای اعیانی قیمه نیست. این غذا که شباهت فراوانی با مرصع پلو دارد، با تکه های گوشت خورشتی، انواع مغزیات، هل، زرشک و برنج درست میشود و هنگام سرو به حالت جداگانه لایه لایه روی برنج قرار میگیرد.

قزوینی ها پس از پخت این غذای خوشمزه، ماست، سبزیجات و ظرفی از آبگوشت را به صورت جداگانه بر سفره میگذارند. که افراد با هر ذائقه ای بتوانند آنها را همراه با غذای خود میل نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید