گردشگری خوراک در خراسان شمالی

استان خراسان شمالی به مرکزیت شهر بجنورد تا تقسیمات کشوری سال 1383 بخشی از ایالت بزرگ خراسان بود به همین جهت فرهنگ عامه و خوراک این استان تا حد زیادی با دو استان دیگر خطه خراسان بزرگ، استان های خراسان جنوبی و رضوی مشابهت دارد.

خراسان شمالی هم مرز با کشور ترکمنستان است و به همین سبب اقوام مختلف ترک، ترکمن و تات با زبان ها و فرهنگ مختص خود در کنار فارس زبانان زندگی می کنند.

حضور اقوام مختلف در این استان، تنوع خوراک منطقه را ایجاد نموده و غذاها و دسرهای خوشمزه ومتنوعی همچون آش یارمه، نان محلی قطاب، کاچی، آش شله ماش، دنی و نیمه دنی، آش قلیه، از جاذبه های خوراک خراسان شمالی است که اکثرا در مرکز این استان، شهر بجنورد تهیه و یافت می شود.

خراسان شمالی به لحاظ جغرافیایی طبیعی، شامل سرزمین کوهستانی-دشتی است که دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است. شرایط اقلیمی متنوع این استان کشت محصولات کشاورزی و مراتع وسیع دامی راسبب شده که مواد اولیه خوراک های محلی را فراهم می آورد. استفاده از انواع سبزهای محلی و محصولات دامپروری دو غذای اصیل خراسان شمالی زیاد به چشم می خورد.

جاذبه های گردشگری خوراک در خراسان شمالی

جاذبه های گردشگری خوراک در خراسان شمالی عبارتند از:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید