با شنیدن نام خوزستان، احساسات متفاوتی در فرد تداعی میشود، 8سال خط مقدم جنگ تحمیلی و رشادت های فراوان این دیار، گاز و نفت و صنایع پتروشیمی، موسیقی بندری و مردم خون گرم و غذاهای خوشمزه جنوبی.
خوراک درخوزستان دارای طیف وسیعی است و از تنوع بالایی برخوردار است جاذبه های گردشگری حضور اقوام عرب، فارس و لر در این استان تنوعی از زائقه ها و غذاهای خوش طعم را ایجاد کرده.
در تایید پتانسیل های خوراک این استان همین بس که سمبوسه جنوبی و فلافل آبادان دو غذای اصیل خوزستانی در سرتاسر ایران جای خود را باز کرده و محبوبیت فراوان دارد، کمتر کسی است که این دو غذای فست فودرا دوست نداشته یا با آن آشنایی نداشته باشد.
قلیه ماهی، امگشت، کبه، پاکوره، خورشت بامیه، ماهی صبور، شیرینی رنگارنگ همگی از غذاهای مشهور این استان است که به همه گردشگران توصیه می شود.
در سفر خوزستان اگر به دنبال مکانی مطمئن برای سرو غذاهای محلی میگردید، یکی از بهترین ارائه دهندگان غذاهای آبادان به ویژه غذاهای دریایی، رستوران تاج محل، در بازار ته لنجی های خوزستان است. خوراک میگو این رستوران بسیار مشهور و خوشمزه است.
همچنین فلافلی اکبر برزیلی از سرشناس ترین مکان های آبادان است که طعم متفاوتی از فلافل را رائه میدهد. فلافل اکبر برزیلی جنب بازار روز آبادان واقع است.
جاذبه های گردشگری خوراک در خوزستان
جاذبه های گردشگری خوراک در خوزستان عبارتند از: