گردشگری خوراک در آذربایجان شرقی

استان آذربایجان شرقی به مرکزیت کلان شهر تبریز یکی از استان های خطه بزرگ آذربایجان است.
این استان دارای جاذبه های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و هنری بسیاری است که از مقاصد جذاب سفر به ویژه در فصل بهار و تابستان است.
تبریز به عنوان شهر اولین ها امن ترین شهر ایران، شهر بدون گدا، شهر شکلاتی ایران، قطب خودروسازی، دومین جذب گردشگر سلامت در ایران، همواره برای گردشگران جذاب بوده به ویژه که این شهر یکی از مناطق اصلی در مسیر جاده ابریشم است که فاصله نزدیکی به چندین کشور همسایه ایران از جمله ترکیه و آذربایجان دارد.

نام تبریز همیشه تداعی کننده نام کوفته تبریزی است. کوفته در همه نقاط کشور طبخ می شود اما کوفته تبریزی در مواد اولیه و شیوه پخت تفاوت هایی دارد که این غذای خوشمزه آذربایجان شرقی را زبان زد کرده.

پیچاخ قیمه، خورشت هویج، آش میوه(طبخ شده با انواع میوه های خشک)، انواع دلمه(دلمه برگ مو و دلمه فلفل، گوجه، بادمجان)، قارنی یاریخ(بادمجان شکم پر)، داش کلم آشی و انواع شیرینی های خوشمزه همچون نوقا یا لوکا، قرابیه، باقلوا، اریس، شیرینی پنج انگشتی از انواع خوراک خوشمزه و اصیل آذربایجان شرقی و شهر تبریز است.

از دیگر جاذبه های خوراک آذربایجان شرقی، پنیر لیقوان است که در روستای ییلاقی لیقوان از توابع تبریز تهیه می شود.
نام این روستا که در گذشته و در زبان محلی لوان یا لیوان نامیده می شده. به عنوان پایتخت پنیر ایران مشهور گشته است.
این پنیر که به پنیر تبریزی معروف است در سراسر جهان با نام پنیر آذربایجان شناخته شده است.
کباب بناب آذربایجان نیز از دیگر جاذبه های خوراک آذربایجان شرقی است که در کلیه شهرهای ایران طرفداران زیادی دارد و در منو اکثر رستوران ها قرار دارد.

 

جاذبه های گردشگری خوراک در آذربایجان شرقی

جاذبه های گردشگری خوراک در آذربایجان شرقی عبارتند از:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید