گردشگری خوراک در البرز

استان البرز با مرکزیت شهر کرج از لحاظ موقعیت جغافیایی در مجاورت استان تهران، مرکزی، مازندران و قزوین جای گرفته و نام خود را به دلیل هم جوار بودن با رشته کوه البرز، از آن به ارمغان آورده است.
این استان در سال 1389 به عنوان سی و یکمین استان کشور شناخته شد.
استان البرز در گذشته بخشی از استان تهران بوده و بسیاری از غذاها، آداب و رسوم و فرهنگ آن تحت تاثیر و مشابه تهران بوده است.
البرز به دلیل زیبایی های طبیعی همچون چشمه ها، رودخانه ها، آبشار های مرتفع، کوه های بلند، پوشش گیاهی و جانوری منحصر به فرد، از استان های پربازدید ایران به حساب می آید.
به دلیل حاصل خیز بودن خاک و آب و هوای مناسب استان، محصولات کشاورزی با کیفیت و مرغوبی در شهرستان های مختلف آن همچون طالقان و برغان تولید می شود. از محصولات این شهرستان ها می توان به آلوی برغان، گردوی طالقان برغان، سیب و غیه اشاره کرد.
غذاهای استان البرز شباهت ویژه ای به استان تهران دارد ولی در این میان، غذاهای محلی استان جایگاه خاصی در دل مردم باز کرده اند.
غذاهایی همچون هلیم با گوشت گوسفند، یوان آش محلی خوشمزه، خوراک لوبیا پیله لذیذ که بیشتر در تابستان ها پخت می شود و خورشت عدس مخصوص طالقان که اصالتی طالقانی دارد.

 

جاذبه های گردشگری خوراک در البرز

جاذبه های گردشگری خوراک در البرز عبارتند از:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید