خوراک گل کبر

از غذاهای دلنشین و محلی استان قزوین میتوان به خوراک گل کَبر الموت اشاره کرد.

کَبر که نام های دیگری همچون خاروک یا کاپاریس هم شناخته می شود، اصلی ترین ماده ی غذایی این خوراک لذیذ محسوب گردد.

این گیاه در اصل جوانه گل بازنشده کاپاریس اسپینوزا یا همان بوته کَبر است که در مناطق خشک و نیمه خشک مدیترانه، بخش هایی از آسیا و آفریقای جنوبی در میان صخره ها یافت می شود.

کَبر در مناطق وسیعی از ایران میروید اما اصالت تهیه خوراک گل کَبر به منطقه الموت قزوین باز می گردد.

بی شک خوراک گل کَبر یکی از جاذبه های گردشگری خوراک قزوین است که هربازدید کننده ای را ترغیب به تست کردن آن می کند.

از خواص درمانی این گیاه میتوان به رفع سرفه و آرام کردن حملات آسم، درمان دانه های پوستی، پاکسازی طهال، خارج کننده سموم از بدن و غیره اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید