خواستگاه این غذای خوشمزه به کشور لبنان برمیگردد. با توجه به داشتن آشپزان چیره دست در این کشور، مهارت قابل توجهی در پخت غذاهای مختلف از جمله فلافل حاصل شد. پس از گذشت زمان، پخت این غذای محبوب به سایر نقاط جهان رسید.
یکی از آن مناطق که مردمانش تبحر خاصی در سرو فلافل دارند، خوزستان است که در خانه ها، اطراف خیابان ها، فست فودی ها به وفور پخت میشود.
این غذا به دلیل مقوی بودن، ارزان و ساده بودنش طرفداران زیادی را به سمت خود کشانده است و در دسته غذاهای فست فودی قرار می گیرد. ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا نخود است و پس از پخت همراه با نان باگت، ساندویچی یا نان های دیگر با خیارشور و گوجه و انواع ترشیجات سرو میشود.
مسافران در انواع خیابان های خوزستان میتوانند از طعم لذیذ این غذای دوستداشتنی بهره ببرند. یکی از این خیابان ها، خیابان لشکر آباد اهواز است. در این خیابان فلافل، سمبوسه، حمیس توله و غیره در فست فودی ها، رستوران ها و حتی مغازه های کوچک کنار خیابان به صورت فودکورت سلف سرویس سرو میشود و گردشگران از هر طبقه اجتماعی و اقتصادی میتوانند به این خیابان رفته و از غذاهای مختلف و همنشینی با مردمان محلی این شهر لذت ببرد.