دسر رشته خشکار

یکی از خوشمزه ترین شیرینی های گیلانی، رشته خوشکار(خشتکار) است که باطعمی بی نظیر شمارا به دل خانه ها و دورهمی های خانوادگی گیلانی میبرد.

زنان گیلکی از قدیم این دسر خوشمزه را بصورت خانگی درست کرده و به عنوان پذیرایی در دورهمی ها استفاده میکردند به ویژه در ضیافت های افطاری ماه رمضان.

ترکیبات رشته خوشکار(خشتکار) شامل آرد برنج یا گندم، مغز گردو، پودر شکر، پودر دارچین و پودر هل است که در اخر در روغن سرخ شود.

اگر به گیلان سفر کردید و میتوانید بسته های رشته خوشکار(خشتکار) را خریداری و در فرصت مناسب سرخ کرده و میل نمایید.ماندگاری این شیرینی یک هفته در یخچال است و ماندگاری بالایی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید