یکی از خوشمزه ترین شیرینی های گیلانی، رشته خوشکار(خشتکار) است که باطعمی بی نظیر شمارا به دل خانه ها و دورهمی های خانوادگی گیلانی میبرد.
زنان گیلکی از قدیم این دسر خوشمزه را بصورت خانگی درست کرده و به عنوان پذیرایی در دورهمی ها استفاده میکردند به ویژه در ضیافت های افطاری ماه رمضان.
ترکیبات رشته خوشکار(خشتکار) شامل آرد برنج یا گندم، مغز گردو، پودر شکر، پودر دارچین و پودر هل است که در اخر در روغن سرخ شود.
اگر به گیلان سفر کردید و میتوانید بسته های رشته خوشکار(خشتکار) را خریداری و در فرصت مناسب سرخ کرده و میل نمایید.ماندگاری این شیرینی یک هفته در یخچال است و ماندگاری بالایی ندارد.