یکی از جاذبه های گردشگری خوراک استان گلستان که طرفداران زیادی در سرتاسر کشور دارد، چکدرمه است.
چکدرمه که قدمت آن به بیش از هزار سال میرسد، از برنج، گوشت خرد شده گوسفندی و رب گوجه فرنگی تهیه میشود.
این غذای خوشمزه به عنوان یکی از اصلی ترین غذاهای بومی استان گلستان، بندر ترکمن، آق قلا محسوب میشود و در میهمانی ها و مراسمات مختلفی سرو میشود.
یکی از این مراسمات کهن که در ترکمن برگزار میشود، رسم اوجه است.
در این مراسم بعد از آمدن عروس به خانه داماد، مفداری از این غذای بومی محلی را عروس و داماد میل میکنند و پس از آن مهمانان ازین غذای خوشمزه برای خوش یمنی و خوش بختی میخورند و برایشان آرزوی خوشبختی میکنند.