آبگوشت قنبید

از غذاهای سنتی شهر قم که پیشینه اش به عصر قاجار برمی گردد، می توان به آبگوشت قنبید یا قنبیط اشاره کرد.

این آبگوشت از غذاهای پرطرفدار شهر قم بوده و اصالت آن به همین شهر برمی گردد.

شهر قم آب شوری دارد مردم این استان برای ازبین بردن املاح مضر احتمالی وارد شده در کلیه ها از قنبید یا همان کلم قمری در غذاهایشان استفاده می کنند.

نام آبگوشت قنبید نیز از نام این کلم گرفته شده است.

از مواد تشکیل دهنده این آبگوشت لذیذ می توان به گوشت لذیذ می توان به گوشت گوسفندی، کلم قمری، لوبیا سفید، پیاز رب گوجه فرنگی، گندم پوست کنده و ادویه جات اشاره کرد.

ناگفته نماند این غذای محبوب به ثبت ملی نیز رسیده و در زمره جاذبه های گردشگری خوراک شهر قم به حساب می آید و امتحان کردن آن به گردشگران قم توصیه می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید