قیمه بوشهری

معمولا هر استان دستور پخت قیمه منحصر به فرد خود را دارد. در بوشهر قیمه ای خوشمزه وجود دارد که رقیب اصلی قیمه با سیب زمینی معروف به حساب می آید.

این غذا معمولا در جنوب ایران و کشور های عربی پخت می شود و به قیمه بوشهری معروف است چون اصالت این غذا به بوشهر برمی گردد.

مردم محلی تاکید دارند سرو این غذا در کنار شکرپلوی شیرازی خوشمزگی هر دو را دو چندان می کنند البته ناگفته نماند سرو این غذا با پلوی ساده و زعفرانی نیز طرفدران زیادی دارد.

قیمه بوشهری معمولا در جنوب در مجالس، مراسمات مذهبی و محرم به عنوان غذای نذری سرو می شود.

از مواد اصلی تشکیل دهنده این قیمه لذیذ می توان به نخود، گوشت، سیب زمینی، گلاب، رب و ادویه جات اشاره کرد. در طرز پخت آن به روش سنتی ابتدا از تکه های  گوشت استفاده می کنند و پس از ریش ریش شدن گوشت در خورشت بافتی کشدار به آن می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید