باید گفت بدون شک یکی از اصلی ترین جاذبه های گردشگری خوراک زنجان جغور بغور است که با عطر و بوی خوشش شما را هم وادار به امتحان می کند.
این غذای محلی که با نام محلی جئز بئز نیز در میان مردمان زنجان شناخته می شود، از ترکیب دل، جگر، قلوه گوسفند با غوره، پیاز، گوجه و ادویه درست می شود و دارای خواص منحصر به فردی همچون ویتامین A,B و سرشار از اسید فولیک است که میل کردن آن به همه توصیه میشود.
این غذای مقوی در دیگر نواحی ایران همانند گیلان با نام واویشکا، شیراز با نام تو تابه ای و خوزستان با نام حمیسه نیز شناخته می شود.
جالب است بدانیدغذایی به نام هگیس در اسکاتلند وجود دارد که مشابه این غذای لذیذ بوده و جزء خوراک ملی این کشور به حساب می آید.
اگر می خواهید خوشمزگیی این غذا را دو چندان کنید، پیشنهاد می شود در هنگام پخت آن از روغن حیوانی استفاده کنید.
نکته قابل ذکر دیگر این است که باید به پاکیزگی این است که باید به پاکیزگی کامل جگر و جدا کردن تمام رگ های آن دقت لازم شود تا طعم خوش آن پدیدار و در ذهن بماند.