استان گلستان با قدمتی 7هزارساله یکی از شهرهای مهم تاریخی ایران محسوب میشود.
این شهر علاوه بر سرسبزی و اماکن دیدنی و تاریخی، سواحل زیبا، غذاهای محلی منحصر به فردی را دارا ست.
یکی از غذاهای معروف و لذیذ این شهر باسترمه پلو نام دارد که از غذاهای محلی اصلی قوم ترکمن و گلستان زیبا محسوب میشود و طرفداران زیادی را به سمت خود کشانده است.
گلستانی ها و ترکمنی ها این غذای خوشمزه را معمولا در مهمانی ها و مجالس خود سرو میکنند.
نکته قابل توجه این است که باسترمه پلو معمولا با ماهی اوزن برون پخت میشود و پس از پخت برنج و این ماهی لذیذ، روی آن را با دانه های انار تزئین می کنند.