بدون تردید یکی از جاذبه های گردشگری خوراک اردبیل باسترما پلوی معروف این شهر است.
این غذای مشهور بیشتر مربوط به خطه اردبیل و آستارا است که در میهمانی ها و ضیافت ها سرو میشود و مردم محلی به آن علاقه خاصی دارند.
اردبیلی ها این غذای لذیذ را با برنج، گوشت مرغ یا اردک، رب و دانه انار، گردو و آلو درست می کنند.
باسترما پلو شکلی شبیه به ته چین دارد ولی از لحاظ طعمی متفاوت است. باسترما در ترکی به معنی فشرده کردن را
میدهد. به این صورت که پس از پخت مرغ یا اردک، درون آن را با مواد به حالت شکم پر درآورده، پس از ابکش
کردن برنج، مرغ یا اردک شکم پر را در میان برنج قرار داده تا دم بکشد.
با توجه به ارزش غذایی باسترما برای خانم های باردار توصیه می شود.