تا به حال به استان چهارمحال و بختیاری سفر کردید؟
بیشتر کسانی که به این استان سفر می کنند، بدون شک کباب بختیاری معروف آن را میل کرده اند
این کباب لذیذ در دیگر استان ها به روش های مختلفی تهیه می شود اما اصالت آن به استان چهارمحال و بختیاری برمی گردد.
نوع اصیل این کباب خوشمزه از راسته گوشت گوسفندی و سینه مرغ تشکیل می شود و درصد فراوانی پروتئین دارد.
ناگفته نماند در هنگام پخت، در یک سیخ یکی درمیان یک تکه گوشت گوسفندی و یک دنبه قرار می گیرد.
کباب بختیاری با شیوه پخت ذغالی در بین گردشگران خارجی و داخلی طرفداران زیادی دارد.
زنان محلی این استان تبحر خاصی در پخت این نوع کباب با چوب زغال دارند و برای احترام به مهمان و پذیرایی در سفره ها خود اغلب این کباب خوشمزه را سرو می کنند.
این کباب مخصوص در زمره ی گردشگری خوراک این شهر قرار گرفته و ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.