یکی از جاذبه های گردشگری خوراک سیستان و بلوچستان آبگوشت زابلی است.
آبگوشت زابلی از غذاهای اصلی ایرانی است که در همه استان ها تهیه میشود و مواد اولیه آن نیز تقریبا در همجا یکسان است.
گوشت، دنبه، پیاز، سیب زمینی، نخود، رب یا گوجه پوره شده از مواد تشکیل دهنده یک آبگوشت ایرانی است که گوشت گوسفندی ماده اصلی آن و تازه بودن این گوشت در طعم بی نظیر و خوشمزگی آبگوشت تاثیر به سزایی دارد.
به واسطه دامپرور بودن مردم سیستان، استفاده از گوشت و غذاهای گوشتی در بین آنها زیاد است.
اما آنچه سبب شهرت آبگوشت زابلی شده و در بین مردم این استان بسیار محبوب است، استفاده از ادویه ای خاص به نام (آچار) است که جزء اصلی آبگوشت زابلی است.
آچار ترکیبی از تخم گشنیز، تخم شوید، زردچوبه، پیاز، نمک و زیره است.