آب گوشت یکی از غذاهای دوستداشتنی ایرانی بوده که علاوه بر وعده اصلی غذایی به سفره ایرانی ها، بر سفره ایرانی ها، برای پذیرایی در مراسمات خاص و عزاداری ها نیز به کار می رود.
این غذای محلی معروف همدان، معمولا در روزهای تعطیل و دورهمی های خانوادگی سرو می شود.
آبگوشت در هر استان با شیوه های مختلفی تهیه می شود و محبوبیت خاصی در میان عموم مردم دارد.
در استان همدان آبگوشتی به نام آبگوشت بزباش یا قرمه تهیه می شود و از جمله غذاهای سنتی این شهر به حساب می آید.
آبگوشت بزباش به دلیل داشتن سبزی قرمه و لوبیا قرمز شباهت ویژه ای به قرمه سبزی دارد. هرکس که شیفته قرمه سبزی باشد، بدون شک از این آبگوشت لذیذ لذت میبرد.
همدانی ها آبگوشت بزباش خوشمزه را به همراه ماست و نان سنگک میل می کنند.
اگر گذرتان به شهر همدان خورد امتحان کردن این غذای خوشمزه در رستوران های سنتی و سفره خانه های همدان برای وعده نهار به شدت توصیه می شود.